Legano Spa Salt Scrub

ISI KANDUNGAN : 500ml

HARGA PASARAN : RM 20 sm/rm25 ss siap pos


************************************
KELEBIHAN LEGANO SPA SALT SCRUB
************************************



1. Kulit akan terasa bersih.

2. Daki-daki di badan akan berjaya disingkirkan.

3. Boleh mencerahkan celah-celah peha dan ketiak serta pelipat yang tersembunyi.

4. Turut boleh menghilangkan jerawat dibelakang badan serta mengurangkan rasa gatal dikulit.

5. Juga sesuai untuk orang yang berkulit sensitif.

6. Setelah penggunaan untuk beberapa ketika, tak perlu pakai body lotion sebab kulit dah halus mulus cantik tulus. Hihih :D




************************************
ANTARA STOK LEGANO YG ADA
************************************
 
1.APPLE

2.CUCUMBER

- terdapat gabungan AHA dan Vitamin E untuk menyuburkan kulit agar tampak licin dan lembut. Mengandungi pelembap semulajadi.

3.MILK SALT

- terdapat gabungan AHA dan Vitamin E untuk menyuburkan kulit agar tampak licin dan lembut. Sesuai untuk kulit sensitif.

4.MIX FRUITS

- terdapat gabungan AHA dan Vitamin E untuk menyuburkan kulit agar tampak licin dan lembut.


5.ORANGE

- serat oren dapat membantu melambatkan penuaan sel - sel kulit untuk menyingkirkan sel- sel kulit mati .Mengandungi Vitamin E dan AHA utk menghasilkan kulit licin dan lembut. Juga boleh dipakai bersama buih pembersih yang lain.

6.STRAWBERRY

- terdapat gabungan AHA dan Vitamin E untuk menyuburkan kulit agar tampak licin dan lembut.

7.TAMARIND

- dapat membantu melambatkan penuaan sel - sel kulit untuk menyingkirkan sel- sel kulit mati .Mengandungi Vitamin E utk menghasilkan kulit licin dan lembut. Juga boleh dipakai bersama buih pembersih yang lain.

8. TOMATO

- terdapat gabungan AHA dan Vitamin E untuk menyuburkan kulit agar tampak licin dan lembut. Mengandungi pelembap semulajadi.

9. TURMERIC

- dapat membantu melambatkan penuaan sel - sel kulit untuk menyingkirkan sel- sel kulit mati .Mengandungi Vitamin E dan AHA utk menghasilkan kulit licin dan lembut. Juga boleh dipakai bersama buih pembersih yang lain.
***********************************
CARA PEMAKAIAN
***********************************

1. BERSIHKAN KAWASAN KULIT BERKENAAN.
2. RATAKAN SCRUB KE KAWASAN KULIT DAN SENTAL SEHINGGA 5 - 1O MINIT.
3. DISYORKAN SEMASA MANDI.
4. BILAS SEMULA SCRUB DAN RASA KESEGARAN KULIT SETELAH DAKI DIBERSIHKAN.

Mandian dan Lulur Scrub Putri Binari





MANDIAN SPA 500ML : 
  HARGA PASARAN : RM20.00(sm)/rm25 (ss) siap pos
LULUR SCRUB 250GM:
  HARGA PASARAN : RM 20.00(sm)/rm25(ss) siap pos



spa mandian:-
HIJAU : BUAH
PUTIH : SUSU BERAS
PINK : CHRYSAN 
 
PUTRI BINARI MANDIAN SPA :

Amat sesuai digunakan untuk melembapkan dan meningkatkan keanjalan kulit anda.

Ia mengandungi susu beras @ unsur buah @ unsur bunga chrysan yang dapat menghalus dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

Untuk kesan yang lebih optima :
Gunakan putri binari lulur scrub susu beras @ lulur buah @ lulur chrysan sebelum menggunakan putri binari mandian spa  susu beras @  buah @ chrysan.

******************
KANDUNGAN
******************

  • TETRASODIUM EDTA
  • GLYCERINE
  • COCOAMIDOPROPYL BETAINE
  • DISODIUM LAURETH
  • DISODIUM COCOCYL GLUTAMATE
  • PQ-39
  • PAPAYA EXTRACT
  • LICORICE EXTRACT
  • POLYSORBATE-20
  • METHYLISOTHIAZOLINONE
  • FRAGRANCE
  • ALOE VERA GEL
  • METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE
  • TOCOPHERYL ACETATE
************************************************************************************

Lulur Scrub

HIJAU : BUAH
Diadun menggunakan bunga-bunga tropika, bertindak membersih secara lembut dan memelihara kelembapan semulajadi kulit.  Ekstrak betik dan kandungan vit c & e dalam buah-buahan dapat mencerah, melembut dan membantu mengurangkan proses penuaan sel-sel agar kulit tampak segar dan berseri.

PUTIH : SUSU BERAS
diadun dengan susu kambing dan susu beras untuk memelihara kelembapan kulit dan menyegarkan kulit. Susu kambing dan susu beras adalah gabungan yang hebat unutk mencerahkan kulit,jadikan kulit selembut sutera dan cerah seperti mutiara.
PINK : CHRYSAN 

diadun menggunakan bunga-bunga,bertindak membersih secara lembut dan memelihara kelembapan semulajadi kulit, Exhniacea dalam formulasi putri binari lulur scrub bunga chrysan dapat mengelakkan bau badan , diadun sekali biji bunga matahari untuk melembutkan kulit agar kulit lembut,halus dengan haruman yang menarik.

********************
CARA PENGGUNAAN 
******************** 


  • Sapu dan urutkan lulur ke seluruh badan 
  • Biarkan selama 5 minit
  • Bilas dengan air.
  • Boleh digunakan bersama mandian spa.



Scrub Badan Dherbs

BEST BUY : RM20 SIAP POS/SS ADD RM5
ISI KANDUNGAN : 120ML

D'HERBS SCRUB BADAN COLLAGEN + WHITENING.

WANGI. SEGAR.HALUS.PUTIH.GEBU
************************
BAHAN-BAHAN AKTIF
************************

  • STRAWBERRY
  • BLUEBERRY
  • COLLAGEN
  • DEINOSIED WATER
  • TRIETHANOLAMINE
  • GLYCERIN
  • CETYL ALCOHOL
  • STEARIC ACID
  • COCOS NURIFECA MINERAL OIL ( COCONUT OIL )
  • WALNUT JUGLANS REGIA
  • CUCUMIS SATIVUS ( CUCUMBER )
  • SODIUM LAURETH SULFATE
  • FRAGRANCE
  • PHENOXYETHANOL
  • METHYLISOTHIAZOLINEN
  • GLYCOL DISTEARATE COCAMIDE- MEA

*********************
PILIHAN PERASA
*********************
  • STRAWBERRY + BLUEBERRY
  • SUSU + SENGKUANG PLUS
  • COFFEE + CHOCOLATE PLUS
************************
CARA PENGGUNAAN
************************
  • LULUR DI SELURUH BADAN DAN SUSURKAN KE BAHAGIAN BADAN SEPERTI DI CELAH-CELAH PEHA, BAWAH LENGAN, SIKU, LUTUT DAN BIARKAN SELAMA 5-10 MINIT DIBILAS SEHINGGA BERSIH.

**********************************
KELEBIHAN LULUR SCRUB BADAN
**********************************

  • BADAN MENJADI SEGAR
  • KULIT GEBU DAN BERSIH
  • HALUS DAN BERSERI- SERI
  • MENINGGALKAN IMPAK PESONA PADA BADAN ANDA
  • MENINGGALKAN HARUMAN YANG BERPANJANGAN
  • GABUNGAN VITAMIN E & C SERTA COLLAGEN
  • MENGATASI MASALAH PARUT DAN JERAWAT.

 

Scrub Pemutih Badan Nurbeautyline

BEST BUY : RM12.00
POS RM6 SM/RM9 SS

MENANGGALKAN DAKI…
PUTIH & BERSERI…
KULIT PUTIH DAN MULUS DALAM 5 MINIT…
Scrub Pemutih Badan Collagen menjadikan kulit bersih, putih, tegang dan anjal. Dengan ekstrak pencerah, ia akan menjadikan kulit anda cantik dan berseri-seri. Dengan rumusan asli yang dicipta khas untuk kecantikan.
Scrub pemutih badan dapat membantu mengembalikan keremajaan kulit anda serta membuang segala kotoran yang susah untuk dihilangkan dgn sabun mandian scrub biasa.

Scrub Pemutih Badan Terdapat dalam 9 jenis bauan:
  1. Soya
  2. Kunyit
  3. Herba Segar
  4. Mint
  5. Susu
  6. Strawberry
  7. Lavendar
  8. Aloevera
  9. Geranium

Fungsi Scrub Pemutih Badan Nurbeautyline

  • Jadikan kulit anda bersih, putih, tegang dan anjal.
  • Dengan ekstrak pencerah, ia akan menjadikan kulit anda cantik dan berseri-seri
  • Membantu mengembalikan keremajaan kulit anda
  • Membuang segala kotoran yang susah untuk dihilangkan dengan sabun mandian scrub biasa.
  • Berkesan untuk menghilangkan jerawat dan parut di muka dan di seluruh badan.
  • Melembapkan kulit badan anda

Kandungan Scrub Pemutih Badan Nurbeautyline

  1. Aqua
  2. Sodium Laureth Sulfate
  3. Acrylates Capolymer
  4. Cocamidopropyl Betaine
  5. Sodium Chloride, Fragrance
  6. Sodium Hydroxide
  7. Polyethylene
  8. Prunus Armeniaca Capricot Seed Powder
  9. Aqua & Propyleneglycol & Acacia Soya gum extract
  10. menthe piperifa (peppermint) oil
  11. Aqua & Glycerin & Avena Strigosa Seed Extract and Lecithin Collagen
  12. Methylchloroisothiazognone

Bedak Arab Kokuryu

**********************
PILIHAN WARNA
**********************
  • Orange Blush,
  •  Cherry,
  • cherry pink,
  • roshella,
  • summer tan,
  • sunset tan,
  • russet.
 
*****************************
KELEBIHAN BEDAK ARAB KOKURYU 
*****************************
  • 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder);
  • Tahan selama 8 jam;
  • Boleh diguna ketika solat;
  • Halal;
  • Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya pupukkan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka);
  • Berbau wangi;
  • Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna kulit);
  • Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat
  • Muka semakin lembut & gebu;
  • Menjimatkan masa & wang;
  •  Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan.


***********************

CARA PENGGUNAAN
***********************
  • Basahkan span
  •  Sapukan span pada bedak
  • Ratakan ke seluruh muka

Soy Collagen Nurbeautyline

****************
PILIHAN PERASA
****************
1. COKLAT
2. SOYA ASLI


*********************************
KELEBIHAN SOY COLLAGEN SEGERA 
*********************************
  • KAYA DENGAN VITAMIN C & KALSIUM
  • MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT DARI DALAMAN
  • MELAWAN TANDA PENUAAN
  • MENGHILANGKAN PARUT HITAM PADA PERMUKAAN KULIT
  • SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA BERUMUR 29 TAHUN DAN KE BAWAH

*************************
CARA PENGAMBILAN
************************
  • TUANG SATU SACHET NB SOY COLLAGEN SEGERA KE DALAM SECAWAN AIR SUAM, KACAU DAN MINUM.
  • DIGALAKKAN KETIKA WAKTU PAGI KETIKA PERUT KOSONG UTK YANG TIDAK GASTRIK / SELEPAS MAKAN UTK ORG YANG GASTRIK.
  • UTK KESAN YANG LEBIH CEPAT, ELAKKAN PENGAMBILAN KAFEIN.

*****************************************
KANDUNGAN NB SOY COLLAGEN SEGERA
*****************************************
  • EKSTRAK SOYA ORGANIC
  • KOLAGEN MARIN
  • PREBIOTIK
  • FIBER
  • KRIMER BUKAN TENUSU
  • FRUCTOSE


Krim Mutiara Gold Diherbs

ISI KANDUNGAN : 10gm
HARGA :RM28.00
KRIM KECANTIKAN SIANG DAN MALAM

*******************************
BAHAN - BAHAN AKTIF
*******************************


  • AQUA
  • EDTA
  • GLYCERIN
  • BUTYLENE GLYCOL
  • OCTYL METHOXYCINNAMATE
  • TITANIUM DIOXIDE
  • CETEARYL ALCOHOL
  • CETEARETH 20
  • CETYL ALCOHOL
  • CETYL ESTERS
  • LICORICE
  • CITRIC ACID
  • YELLOW COLOUR
  • ETHYL-4
  • HYDROXYBENZOATE
  • METHYL - 4
  • HYDROXYBENZOATE
  • ISOBUTYL - 4
  • PROPYL-4
  • HYDOXYBENZOATE


*************************************
CARA PENGGUNAAN
************************************


  • Sapukan krim mutiara gold diseluruh wajah pada waktu siang dan malam .
  • untuk kesan berganda guna bersama JULIET BEAUTY SOAP d'herbs untuk wajah kekal cantik, gebu dan bersinar bak mutiara.
  • Krim mutiara gold bertindak sebagai agen pelembap dan pencerah wajah kerana strukturnya yang ringan, lembap dan tidak berminyak sesuai digunakan semua jenis kulit.
  • Keistimewaannya krim mutiara ini mempunyai satu warna yang sesuai mengikut tona kulit cerah atau gelap.

Super Perfect Collagen Jamu Ratu Malaya

ISI KANDUNGAN : 3 BXS X 10 SACHETS

PROMOSI PROMOSI PROMOSI !!!

3 KOTAK SUPER PERFECT COLLAGEN PENGGUNAAN UTK SEBULAN.
RM 140

FREE POS KE SEM
SBH SRWK : SILA TAMBAH RM 4.


KHASIAT SILVER EAR MUSHROOM

  • - anti penuaan
  • - anti tumor
  • - mencegah batuk selesema
  • - merawat asma
  • - mengurangkan haba dalam paru2
  • - menghalang penyerapan kolesterol dlm usus
  • - mengurangkan kepekatan kolesterol dalam serum dan hati
  • - menurunkan glukosa dlm darah / hati
  • - meningkatkan rembesan insulin
  • - membaiki sel rosak
  • - meningkatkan penyerapan kalsium

KHASIAT OLIVE

  • - vitamin E
  • - menyihatkan kulit
  • - menghaluskan kulit
  • - melembapkan rambut
  • - menjaga kelembapan kulit
  • - mencegah pigmentasi
  • - melambatkan kedutan
  • - menutup pori2
  • - pelembut bg kulit yg mengalami ekzema

KHASIAT GRAPEFRUITS



  • - anti penuaan
  • - antioksidan
  • - vitamin A dan C
  • - sistem imun
  • - mengurangkan kolesterol
  • - metabolisma badan dgn membakar lemak
  • - kurangkan risiko kanser payudara terutama wanita menapouse
  • - menghalang kanser

CARA PENGAMBILAN :

  • KOYAK DAN TUANG KE DALAM MULUT DAN DISERTAKAN DGN AIR KOSONG.
  • DIGALAKKAN WAKTU PAGI ATAU KETIKA SEBELUM TIDUR.
  • SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA

Collagen Enrich Shila Amzah

   ISI KANDUNGAN : 3G x 15 SACHETS
   HARGA : RM55.00 SIAP POS SM

***********************************
BAHAN - BAHAN COLLAGEN ENRICH
***********************************



  • ACAI BERRIES
  • POMEGRANATE
  • WOLFBERRIES
  • ALOE VERA
  • MIXED BERRIES
  • MANGOSTEEN
  • TOMATO
  • LEMON
  • APPLE
  • KOLAGEN MARINE


*************************
CARA PENGAMBILAN
*************************


  • AMBIL 2 SACHETS DALAM SATU HARI ( 1 PAGI DAN 1 MALAM )
  • TUANG 1 SACHETS KE DALAM MULUT DAN DISERTAKAN  MINUM AIR KOSONG ATAU JUS BUAH - BUAHAN.
  • DIGALAKKAN MINUM BANYAK AIR KOSONG DAN AMBIL COLLAGEN ENRICH KETIKA PERUT KOSONG
  • SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA


*********************
CARA PENYIMPANAN
*********************


  • SIMPAN DI TEMPAT YANG KERING DI BAWAH 30 DARJAH CELCIUS
  • ELAKKAN DARIPADA PANAS DAN KELEMBAPAN



Virgin Coconut Oil ( VCO ) Catalyst

Apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara
adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya.Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya.

**************************
KELEBIHAN LAIN VCO CATALYST
************************** 

  • Menghilangkan parut jerawat dan stretchmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Menstabilkan  semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • membantu daripada segi kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur 
  • Dapat membantu mengurangkan berat badan . 
  • Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar 
  • Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit 
  • Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama 
  • Mengatasi masalah kulit berminya 
  • Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi 
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino 
  • Melegakan pernafasan 
  • Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil 
  • Mengurangkan keadaan mudah lapar 
  • Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon 
  • Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri 
  • meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental 
  • memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino 
  • melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta
  • mengurangkan risiko diabetes 
  • mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh 
  • meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. 
  • melindungi diri dari serangan osteoprosis (proses pereputan tulang) 
  • mencegah risiko sakit jantung 
  • mencegah atherosclerosis (penyempitan saluran darah akibat lemak terkumpul) dan strok 
  • membantu menurunkan tekanan darah tinggi
************************************
CARA PENGAMBILAN VCO CATALYST
************************************

  • 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum ( UTK ORG YG TIDAK GASTRIK ) /selepas makan 9 UTK ORG YG GASTRIK ) .
  • Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus.
  • Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

*********************************
SOALAN LAZIM TENTANG VCO CATALYST
*********************************
 
1. Lelaki boleh makan jugak ke?

Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalakkan untuk makan VCO ni sebagai suppliment.


2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni?

Harga VCO sebotol ialah RM 39.90 bagi semenanjung dan RM43.90 bagi Sabah dan Sarawak. Dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.


3. VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke?

Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.


4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?
Terdapat 2 cara.

a). Makan dan Sapu di muka

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.

- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.



b) Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Disapukan sebelum tidur malam. Kalau nak biarkan smpi pagi terpulang la..Tp 15 minit pon dh ok..kasi die serap kat kulit muka...tapi utk kulit sihat n cntek,better mkn n sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.


5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?

Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tuh.


6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?

Anda jangan bimbang, if anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi after makan sbb anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda


7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.


8. Halal ke VCO ni?

VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

 
 

24K Bedak Ratu V’Asia

RM37.00 RM35.00

24K Bedak Ratu merupakan “Two Way Cake” yang bertindak sebagai bedak padat dan foundation yang dihasilkan dengan teknologi Nano membantu wajah kelihatan berseri dan bercahaya sepanjang masa.

Khasiat 24K Bedak Ratu V’Asia

  • membantu menutupi cela
  • melindungi kulit dari sinar Uv dengan spf30
  • memelihara kegebuan,kehalusan,kecantikkan dan kecerahan kulit secara berperingkat

Kandungan 24K Bedak Ratu V’Asia

  1. Talc
  2. Mica
  3. Titanium dioxide
  4. Mangnesium sterate
  5. Silica
  6. Collagen

Cara Guna

  1. Sapu dan ratakan dengan span.Untuk kemasan yang lebih asli gunakan span yang telah dilembap dan dipedapkan.
  2. Bagi kesan gebu,menawan dan flawless ratakan Gold Beauty Foundation terlebih dahulu uang bertindak sebagai sunblock base,foundation dan concealer.

Hydralisse Set Eskayvie

RM279.00 RM250.00

Hydralisse Set diilhamkan dari Mawar Inggeris dan Jasmin Malam yang harum mewangi lagi mengasyikkan. Hydralisse menjelmakan kulit muka yang sempurna menawan, suci bersih, cerah berseri lagi mengagumkan. Ia menegangkan sambil membentuk raut muka yang menarik, menghilangkan cela dan melahirkan kulit gebu sehalus sutera yang sudah tentu mengujakan.

5 produk Hydralisse:
  • Hydrating and Brightening Facial Cleanser
Membersihkan kulit hingga ke dalamnya dan secara lembut mengembalikan keserian kulit dengan kesan Mawar Inggeris dan Jasmin Malam yang mencerahkan dan menghidratkan kulit. Kulit bertambah licin dengan ton yang sekata, terasa lembut dan berseri-seri.
  • Hydrating and Brightening Clarifying Toner
Mengandungi bahan aktif yang mencerahkan dan menghidratkan kulit untuk kilauan optimum bagi menyerlahkan keserian semula jadi. Menghilangkan sebum berlebihan daripada kulit berminyak yang cenderung mengalami jerawat sambil menanggalkan sel-sel mati yang menyebabkan kekusaman dan boleh menyumbat pori. Membuatkan kulit terasa bersih dan segar.
  • Hydrating and Brightening serum
Dihasilkan khusus untuk wanita Asia, ia membekalkan kehebatan TransX Factor dan Dermapeptide Complex yang amat berkesan untuk membantu mengembalikan keremajaan ideal pada kulit yang menua. Bersih tanpa cela, putih sekata dan cantik berseri.
  • Hydrating and Brightening SPF 35++
Bedak asas untuk pemakaian tempoh yang lama yang kekal segar dan kelihatan semula jadi pada kulit. Mudah disapu pada kulit untuk menghasilkan keserataan yang mengujakan, menyembunyikan ketidaksempurnaan tanpa kelihatan terlampau bermekap untuk mendapat kesudahan yang gebu dan lembut menawan.
  • Hydrating and Brightening Moisturizer
Merangsang penghidratan kulit dengan pantas dan meresap jauh ke dalam kulit. Dengan mengikat lembapan pada kulit,pelembap ini amat sesuai untuk kulit kering dan matang sambil memulihkan kulit muka yang kusam dan lesu. Gabungan bahan sinergistik menyegarkan kulit dengan bahan aktif yang menyamankan dan memberikan kesan yang menenangkan.

 Kandungan Hydralisse Eskayvie

  1. Aesthique™
  2. BSASM plus
  3. Plukenetia Volubilis Seed Oil
  4. S. hermanii Extract
  5. Hyaluronic Accentuator
  6. Dermapeptide™ Complex
  7. TransX™ Factor

Super Perfect Collagen

RM49.00 RM45.00

Super Perfect Collagen keluaran Jamu Ratu Malaya untuk mengekalkan kemudaan,menegangkan kulit dan memutihkan kulit.
Kandungan:10 sachets

Kebaikan Super Perfect Collagen Jamu Ratu Malaya

  • mengekalkan kemudaaan
  • menegangkan kulit
  • memutihkan kulit

Kandungan Super Perfect collagen Jamu Ratu Malaya

  1. Grape Juice Powder
  2. Collagen
  3. Sugar
  4. Ear mushroom
  5. Olea Europea

Cara Guna

  1. Tuangkan 1 paket ke dalam mulut dan minum segelas air kosong.

Penaik Seri Uv Foundation

RM48.00 RM45.00

Penaik Seri Uv Foundation adalah kombinasi kekuasaan Al Quran,herba tradisional dan SPF 30 untuk melindungi dari kesan cahaya matahari,menambahkan kejelitaan serta menaikkan seri wajah.
Kandungan:20g

Kebaikan Penaik Seri Uv Foundation Anugerah

  • melindungi dari kesan cahaya matahari
  • menambah kejelitaan
  • menaikkan seri wajah

Kandungan Penaik Seri Uv Foundation Anugerah

  1. Limau Purut
  2. Sireh
  3. Vitamin E
  4. Spf 30
  5. Air bacaan 30 juzuk Al Quran & Doa Pilihan

Cara Guna

  1. Digunakan selepas mandi atau wuduk
  2. Titiskan sedikit di jari dan sapukan dimuka hingga sekata sambil berselawat
Peringatan:
  1. Jangan dilangkah.Kandungan telah didoakan.

Pencuci Muka Anugerah Kulit Kering

 BEST BUY : RM20.00

Pencuci Muka Anugerah khusus untuk seri dan pemanis wajah dihasilkan daripada kombinasi bacaan ayat Al-Quran dan intipati Herba untuk Kulit Kering.

Kebaikan Pencuci Muka Anugerah

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit muka

Kandungan Pencuci Muka Anugerah

  1. Air Nyah Ion
  2. Glycerin
  3. Polysorbate 20
  4. Ekstak Sireh
  5. Ekstrak Buah Pinang
  6. Ekstrak Inai
  7. Ekstrak Avacado
  8. Vitamin E

Cara Guna

  1. Tuangkan pencuci Muka anugerah dalam anggaran satu suduh besar.
  2. Sapukan pada muka dan usap perlahan di seluruh muka sambilmembaca Al-Fatihah.
  3. Biarkan selama 2-3 minit dan kemudian basuh muka anda sambil membaca selawat sebanyak tiga kali
Kandungan:40g

Kalypto Soap Jamu Ratu Malaya

BEST BUY : RM19.00

Kalypto Soap keluaran Jamu Ratu Malaya dirumus dari kombinasi herba English Ivy,Tasmanian Blue Gum,Rosemary,Ekstrak Tea Tree dan Kulit Oren Pahit yang bagus dan berkesan bagi mengatasi masalah kulit dan alahan.
Kandungan:80gm

Kebaikan eu Kalypto Soap Jamu Ratu Malaya

  • mengatasi masalah dan alahan kulit
  • memudarkan kesan parut.

Kandungan eu Kalypto Soap Jamu Ratu Malaya

  1. Water
  2. Sorbitol
  3. Eucalyptus globulus leaf oil
  4. Rosmarinus officinalis leaf extract
  5. fucus vesiculosus extract
  6. hedera helix extract
  7. citrus aurantium amara

Cara Guna

  1. Gunakan Eu Kalypto Soap untuk setiap kali mandian.

Super Moist Soap

BEST BUY : RM18.00

Super Moist Soap keluaran Jamu Ratu Malaya mengandungi susu kambing,tea tree dan hyluronate yang memberi kesan yang sangat bagus untuk melembap,melembut dan mengatasi masalah kulit badan yang bersisik kering,kusam dan menjaga kecantikkan kulit badan.
Kandungan:80gm

Kebaikan Super Moist Soap Jamu Ratu Malaya

  • untuk melembapkan dan melembutkan kulit
  • mengatasi masalah kulit badan yang bersisik,kering dan kusam

Kandungan Super Moist Soap Jamu Ratu Malaya

  1. Susu kambing
  2. Tea tree
  3. Hyaluronate

Cara Guna

  1. Gunakan Super Moist Soap untuk setiap kali mandian.

Satin Compact Powder

RM29.00 RM14.50

Satin Compact Powder produk dari Jamu Ratu Malaya untuk tatarias wajah lebih gebu licin seperti satin,bedak padat ini memyempurnakan warna kulit dan menutup kesan cela.
Kandungan:12g

Kebaikan Satin Compact Powder Jamu Ratu Malaya

  • menyempurnakan warna kulit dan menutup kesan cela wajah
  • melindungi kulit dari sinar suria

Kandungan Satin Compact Powder Jamu Ratu Malaya

  1. Talc
  2. Mica
  3. Aminopropyl dimethicone

ara Guna

  1. Untuk kesan lebih lama dan wajah lebih gebu semulajadi,sapukan Silky Sunblock atau Satin Sunblock hingga sekata pada wajah.
  2. Tekapkan Satin Compact Powder pada keseluruhan wajah.

Putih Jelita Cream Jamu Jelita

RM28.90 RM25.00

Putih Jelita keluaran Jamu Jelita merupakan krim pencerah lengkap untuk kulit putih,cerah,gebu dan halus sempurna.Putih Jelita BB Silky Cream dihasilkan dengan ramuan semulajadi ekstrak sutera,mutiara dan kolagen yang membantu menaikkan seri wajah.Sesuai untuk lelaki dan wanita.
Kandungan:10gme

Kebaikan Putih Jelita BB Silky Cream Jamu Jelita

  • membantu menaikkan seri wajah
  • mencerah ,gebu dan menghaluskan kulit
  • berfungsi sebagai bedak asas
  • Berfungsi sebagai anti penuaan dan menganjal
  • bertindak sebagai krim dasar solekan
  • mengawal minyak dan jerawat
  • meredakan kemerahan dan jeragat

Kandungan Putih Jelita BB Silky Cream Jamu Jelita

  1. Cyclopentasiloxane
  2. Talc
  3. Titanium dioxide
  4. Fragrance
  5. Pearl powder
  6. Collagen

Cara Guna

  1. Untuk hasil terbaik,sapukan dan ratakan pada wajah dan leher yang telah dibersihkan 1 hingga 2 kali sehari.

Choco Collagen Beauty Hans Megah Perawan

RM38.90 RM35.00

Choco Collagen Beauty Hans keluaran Megah Perawan mengandungi kavier kolagen yang dapat memperbaiki keanjalan dan kelembutan kulit dan sebagai anti penuaan.
Kandungan:3g x 10 sachets

Kebaikan Choco Collagen Beauty Hans Megah Perawan

  • membaiki struktur kulit
  • melambatkan proses penuaan
  • Untuk penjagaan dalaman badan
  • menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan sel-sel semula.

Kandungan Choco Collagen Beauty Hans Megah Perawan

  1. Kaviar collagen
  2. Amino acid
  3. Serbuk koko
  4. Soy Ekstrak
  5. Vitamin c

Cara Guna

  1. Ambil 1-2 sachet sehari secara langsung selepas sarapan pagi atau sebelum tidur.Sesuai untuk wanita dan lelaki.
Cara penyimpanan:
  1. Letak di tempat yang kering dan jauhkan daripada sinaran matahari.

Sabun Muka Rupawan Nurbeautyline

BEST BUY : RM15.00

Sabun Muka Rupawan Nurbeautyline terdapat dalam 3 jenis:
  1. Sabun Muka Rupawan Kulit Biasa
  2. Sabun Muka Rupawan Anti Jerawat
  3. Sabun Muka Rupawan Kulit Kering
Kandungan:50ml

Kebaikan Sabun Muka Rupawan Nurbeautyline

  • membersih dan menyegarkan kulit muka.

Kandungan Sabun Muka Rupawan Nurbeautyline

  1. Water
  2. Sodium laureth
  3. Extract vitis vinifera(Grape)
  4. Cocamide dea

Cara Guna

  1. Letakkan sedikit pencuci muka ke tapak tangan
  2. Bubuh sedikit air dan urut secara membulat pada bahagian muka.
  3. Bilas dengan bersih.

Sabun Wajah Ajaib Bangkit Seri Megah Perawan

BEST BUY : RM23.00

Sabun Wajah Ajaib Bangkit Seri gabungan mutiara dan emas untuk membantu mencerahkan ,mengatasi masalah jeragat dan memberi aura positif pada wajah.
Kandungan:60g

Kebaikan Sabun Wajah Ajaib Bangkit Seri Megah Perawan

  • Membantu mencerah, menganjal dan membantu mengatasi masalah jeragat, parut jerawat pada kulit

Kandungan Sabun Wajah Ajaib Bangkit Seri Megah Perawan

  1. Air
  2. Sodium palmate
  3. Sodium kernelate
  4. Cherry blossom
  5. Kolagen

Cara Guna

  1. Cuci hingga berbuih pada muka dan leher,biarkan 1-3 minit,bersihkan dengan air.
  2. Sabun ini juga boleh digunakan sebagai pencuci dan masker muka
  3. Sesuai untuk wanita dan lelaki.

I-Cover

BEST BUY RM55.00 SIAP POSS

I-Cover dirumus dengan pelbagai serat yang baik membantu proses pembersihan dan pencucian sistem penghadaman juga pembuangan toksik dan lemak di bahagian perut dan usus. Ia amat sesuai bagi wanita-wanita yang dalam pantang.

Khasiat I-Cover Biodex

  • Sangat sesuai untuk mengatasi sembelit, badan banyak angin/gastrik dan panas dalaman.
  • Membuatkan rasa kenyang dan ianya secara tidak langsung dapat mengawal berat badan.
  • Membantu membersihkan usus yang kotor, membuang lemak di bahagian perut dan usus dan melancarkan pembuangan air besar, toksik dan lemak.
  • Bertindak sebagai pencucian yang lebih sederhana.

Kandungan I-Cover Biodex

  1. Psyllium
  2. Husk
  3. Spinach Powder
  4. Oat Fibre
  5. Soya Powder
  6. Oligosaccharides
  7. Oil Palm Fibre
  8. Apple Fibre
  9. Sweet Corn
  10. Colostrum Milk
  11. Mix Fruit Flavor Powder
  12. Guar Gum, Wheat Grass
  13. Spirulina, Celery
  14. Aloe Vera Powder
  15. Cholorophyll.

Cara Guna

  1. Bancuh satu sachet dengan air biasa dan diminum sebelum makan. Kesan pengambilan boleh dirasai selepas 8 jam. Amalkan sehingga keadaan normal dan di ambil bila perlu.
  2. Kadar pengambilan adalah tertakluk kepada keperluan seseorang, disarankan untuk berhubung dengan perunding bertauliah untuk panduan yang tepat.
Kandungan 11gx15 sachets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online